Se incarca...

Retur si 100% banii inapoi, garantat

Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, este de ajuns sa ni-l trimiteti si veti primi banii inapoi in cont. Produsul trebuie returnat la adresa:

SC SATMULTIMEDIA SRL, Str. Siderurgistilor Nr.9, Bl PS2 Parter, Galati

Produsul poate fi returnat numai in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente trebuie sa nu prezinte semne de uzura.

Denuntarea contractului se face numai in scris. Returnarea produselor primite in stare perfecta de functionare se face pe cheltuiala clientului. Satmultimedia SRL va inapoia contravaloarea produselor returnate in conditii perfecte - in cel mult 30 zile calendaristice de la data receptionarii produsului si a denuntarii in scris a contractului. Suma rambursata nu include cheltuielile de transport aferente returului, care cad in sarcina clientului. Suma se va rambursa in contul persoanei fizice sau juridice care a facut comanda si a platiti contravaloarea produselor.

(D.O.A. - dead on arrival):

  • Daca produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie, vor fi inlocuite pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris catre Satmultimedia SRL in termen de 48 de ore de la receptionarea produsului defect. Daca produsul nu mai este disponibil, la alegerea clientului, fie se va inlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia in contul persoanei fizice sau juridice care a platiti contravaloarea initiala a produsului/produselor;
  • Cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre Satmultimedia SRL;
  • Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul garantiei.

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."