Se incarca...

Despre noi

   Ca si pasionati de tehnologie de recepție prin satelit în  Romania, Uniunea Europeană și întregii lumi, SatMultimedia a fost prezentarea pe piață cu o gamă în continuă expansiune de produse pentru mai mult de 3 ani. În plus față de echipamente de recepție si echipamente de infrastructură digitală prin satelit, tehnologie profesională de înaltă calitate ca multi-switch-uri, aparate de masura si accesorii de instalare,  CAM-uri profesionale, antene de satelit, antene terestre, antene pentru camping si ambarcatiuni, solutii de IPTV precum si solutii HO.RE.CA, SatMultimedia oferă de asemenea o gamă largă de receptoare digitale pentru satelit (DVB-S / S2), cablu (DVB-C) și terestră (DVB-T), solutii complete de retelistica cablu si wireless.
   Folosind poziția de lider de piață în Romania si  Europa de Est pentru receptoare digitale,  pentru gama enduser SatMultimedia a intrat pe piață în 2008, cu echipamente pentru recepția programelor digitale din satelit, cablu și televiziune terestră. Succesul companiei se bazează pe filozofia sa de a promova produse de înaltă calitate, produse inovatoare pentru consumatorii din întreaga Europă, fiind reprezentant direct pentru majoritatea companiilor de producție din cadrul acestor piețe.
  Din 2010, SatMultimedia este o marcă comercială înregistrată în Uniunea Europeană. Acest lucru vine ca o garanție pentru a asigura că este bine cunoscută politica de satisfacție a clienților.
  Satisfacția clientului este foarte filozofia noastra de afaceri.
  Toți angajații noștri sunt instruiți în acest fel. nevoile clienților noștri sunt pe primul loc. Desigur, este greu să fie pe placul tuturor, dar, în comparație cu concurența noastră, poziția noastră în Romania si  Europa in piețele din Est, și dezvoltarea afacerilor de-a lungul anilor stau ca dovadă pentru cei mai sceptici.
  De-a lungul anilor, SatMultimedia asociat este numele cu cele mai mari nume din domeniu, cum ar fi DreamMultimedia, Technisat, Topfield, Spaun,, EMP-Centauri, Tp-link , Vantage, Stab, Emitor, TVR, Globo, Focusat, Fresat, Ubuiquti, Kathrein, Reel Multimedia, Satlink, Amiko, Marusys, Inverto, Invacom, Medialink, s.a
  Multumim tuturor clienților noștri pentru increderea acordata și ii asiguram că vom încerca să țină pasul cu nevoile lor în viitor, să crestem in piață împreună și să se extindem orizonturile noastre. 
"Satellite TV Gear" reprezintă motorul de distribuție echipamente de comunicații prin satelit destinate clienților finali pasionați.
  Datorita experientei noastre si modul standardizat de lucru, va garantam cel mai scurt timp de livrare posibil, de obicei, în aceeași zi sau cel mai recent a doua zi. Acesta este unul dintre secretele noastre în relațiile cu clienții noștri până în prezent în regiunea noastră.
  De asemenea, va punem la dispozitie, cu ajutorul nostru Departamentul tehnic, servicii suplimentare pentru clienții noștri, cum ar fi: instalarea si configurarea tututot tipurilor de echipamente de comunicatie, certificate de garanție suplimentare, de a demonstra în continuare mai mult dacă este necesar că relația noastră client-companie nu nu se încheie cu vânzarea mărfurilor. În paralel cu serviciile menționate mai sus, de asemenea, oferim clienților noștri 2 servicii: upgrade de confortabil (vă puteți actualiza produsul cu unul nou), garanția de satisfacție (aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul, și dacă nu te satisface, te poți returna și primești banii înapoi).
  Noi înțelegem că clienții noștri reprezintă semnificația succesului nostru în această linie foarte competitivă de afaceri.